Ett lyckat pass

Jag sadlade och ränsade på Wiska och så begav vi oss till Marleys bondgrd för lite hoppträning
Hon hoppade bra,men eftersom hon hade stått ett tag så var hon rikigt pigg och var inte så kontrolerad.
Hon bockade efter varje inder men efter etttag lugnade hon ner sig och vi kunde hoppa en fin runda utan bockande eller stegrande.
 
Vi hopptranade ett tg sen tog vi en tur ut till Hollowwoods där jag skrittade av henne medans vi begav oss til Valedals paddocken där vi tränade på skänkelvikningar.
 
Skänkelvikningar är någor vi har varit tvugen att jobba på, hon går inte så bra för höger skänkel och hon har svårt att ställas för höger skänkel också..
 
Vi har jobbat som dårar på detta och idag gick det väldigt bra. Hon ställdes jätte bra för höger skänkel på volten och för hörnasseringarna.
 
Skänkelvikningana gick bättre än vad jag hade annat, hon yssnade väldigt bar för skänkel och vi fick till några rikigt bra i skritten men i traven gick det så där.
 
Jag är väldigt nöjd över hur hon har utvecklats inom dressyren och kommer nog bli farlig på banorna i hoppningen och farlig i dressyr en också jag siktar högt på den ponnyn.
Har ni en häst eller ponny som ni också siktar högt på?eller gick det extra bra på en träning eller tävling? Kommentera!;D

Chrome Pointer